Leer andere talen spreken

Leer andere talen spreken (Tourist language) 2.0

Sta niet langer met je mond vol tanden in het buitenland

VOOR

  • Uitstekende vertalingen
  • Veel talen beschikbaar
  • Audiofunctie

TEGEN

  • Niet gevonden

Excellent
9

Leer andere talen spreken is een gratis Android app. Tourist language learn & speak, zoals het programma ook wordt genoemd, vertaalt vele standaardsituaties in veel verschillende talen.

De eerste keer dat je Leer andere talen spreken opstart voer je jouw moedertaal in. Daarna krijg je alles in dit idioom vertaald. Je vindt tal van standaardsituaties en handige woorden in een overzichtelijk menu. Zo leer je het alfabet, de tijd maar ook prietpraat en begroetingen. Heb je geen idee hoe je iets uitspreekt (wat best begrijpelijk is, vooral met andere alfabetten) dan klik je op het luidsprekertje en hoor je een duidelijk stem de zin of het woord uitspreken.

Ben je jouw moedertaal wel even zat dan wissel je deze eenvoudig om in Leer andere talen spreken. De talen staan onderverdeeld per land, dus weet je stiekem niet welke taal ze in Verweggistan spreken dan kom je nog niet in de problemen. Met 58 landen in de lijst ben jij voorlopig wel even zoet met nieuwe talen om te leren.

Leer andere talen spreken is een handige app om een praatje te maken in een vreemde taal. Vooral de audiofunctie is een groot pluspunt.

Meeste downloads Talen & Vertalingen voor Android

Meer
Leer andere talen spreken

Download

Leer andere talen spreken (Tourist language) 2.0

Beoordelingen about Leer andere talen spreken